Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

SEO check aanvragen

Ben jij benieuwd naar hoe jouw shop er SEO-wise voor staat? En wil jij weten hoe je jouw shop op SEO vlak kunt verbeteren? Laat ons team een SEO check uitvoeren en krijg een professioneel adviesrapport.

  Wat is SEO en waarom zou ik dit laten checken?

  ‌Hoog scoren in Google, bezoekers naar je website krijgen én laten converteren. Dat is een ideaalplaatje waar we allemaal naar streven en ons best voor doen. Wist je dat Search Engine Optimization (SEO) hier een grote rol in speelt? En SEO dat doe je niet op één dag of voor één keer. Dat is een marketingonderdeel dat continue aandacht nodig heeft en zich ontwikkeld.

  SEO bestaat oorspronkelijk uit drie pijlers: content, techniek en autoriteit. Binnen iedere pijler zijn er weer diverse onderwerpen. Ooit gehoord van het begrippen als ‘canonicals’, ‘no-index tags’ en ‘kwaliteit backlinks’? Met SEO werk je aan de positie van organische zoekresultaten in Google en andere zoekmachines. Dáár waar je verkeer vandaan komt. Ben je bezig met adverteren, dan praat je over SEA (search engine advertising).

  Goedkoper dan SEA

  Werk je ook met advertenties? Dan zie je dat dit direct wat oplevert. Maar zet je de campagnes uit of op een laag pitje, dan heeft dit direct effect op je omzet. SEO daarentegen is een duurzamere investering en betekent gratis verkeer (je betaalt niet voor iedere klik, zoals in campagnes)! Als je SEO op orde is dan haal je hier veel bezoekers mee naar je website en werk je ook meteen aan klantenbinding.

  Hier gaat het vaak mis…

  Wat zien we vaak gebeuren? Shops besteden eenmalig heel veel tijd aan SEO en zetten de basis neer. Maar dan komt het… Doorontwikkeling, aanpassingen, nieuwe content en optimalisaties moeten eigenlijk op de planning komen, maar dat gebeurt niet. De rankings dalen of komen stil te liggen en concurrenten vliegen er voorbij. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

  Doe de check

  ​Dus, ben jij benieuwd naar hoe jouw shop er SEO-wise voor staat? En wil jij weten hoe je jouw shop op SEO vlak kunt verbeteren? Laat ons team een SEO check uitvoeren en krijg een professioneel rapport met adviespunten. Ontvang vrijblijvend een voorstel voor een SMALL, MEDIUM of LARGE check.