Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Academica

Academica is een van de grootste onafhankelijke partijen in Nederland voor financieel advies aan hoger opgeleiden. Daarnaast biedt Academica aankoopbegeleiding aan bij het kopen van een huis.

image image

De opdracht

Doorontwikkeling.

Academica wist goed wat zij in een CMS en website nodig hadden, maar zochten een ontwikkelaar die dit kon maken. Wij kregen de opdracht voor een nieuw design en het development

Diensten
Webshop, Branding
hero

Hoe hebben we het aangepakt?

Een custom site op basis van de wensen van de klant.

Met behulp van het Symfony CMS hebben we de site van Academica gerealiseerd. Het CMS is volledig op maat gemaakt aan de hand van de eisen en wensen van de klant. De site bestaat uit allerlei building blocks die de klant zelf een plek kan geven. Verder zijn we bezig geweest met het toevoegen van de nodige functies zoals de ‘rekentool’ om te berekenen hoeveel iemand kan lenen. Ook is er een begrippenmodule ontwikkeld zodat de online vindbaarheid van Academica een extra boost krijgt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er ook een ‘mijn omgeving’ gebouwd wordt.

image image

Proces

Een hele goede samenwerking tussen H1 en Academica.

Tijdens dit project hebben ons team en het team van Academica nauw met elkaar samengewerkt. Het team van Academica had goed in het vizier wat ze wilden en hoe het moest. Eigenlijk traden wij op als intern ontwikkelteam binnen hun organisatie. De communicatie vond plaats via Jira en Slack.

Tools

  • Symfony
  • Jira
  • Slack
  • Capistrano
  • PHP 7
  • SEO optimalisatie tabellen
  • Tailwind CSS
  • Webpack
  • PhpStorm
hero

Resultaat

Dankzij H1 hebben we niet alleen een mooie nieuwe website, maar ook een op maat gemaakt CMS. Content plaatsen is nu een eitje voor ons online marketingteam!

Een next level SEO friendly en mobile friendly website die werkt als een leadmachine. Een goed fundament voor de toekomst!

Bekijk project
hero
Naam
Robert Jongejan
Functie
Directeur
Tevreden

Met dank aan ons professioneel team.

Project Management
Axel
Operationeel Manager
Harm
Operationeel directeur
Creative Design
Kenny
Designer / Frontend developer
Webdevelopment
Eric
Fullstack developer
Gino
DevOps Engineer