Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Horlogeband.com

Horlogeband.com is dé specialist in horlogebandjes. Op de website kun je meer dan 15.000 horlogebandjes bestellen. De bandjes worden de volgende dag, direct uit de voorraad geleverd. Horlogeband.com is de grootste horlogebanden webshop in de Benelux.

image image

De opdracht

Tijd om verder te groeien.

De website van Horlogeband hebben we een nieuw design gegeven waarbij de user interface verbeterd is. Om beter gevonden te worden hebben we de SEO geoptimaliseerd en de snelheid verbeterd. Ook hebben we een koppeling met PostNL gemaakt om de verzendingen beter te laten verlopen.

Platform
X-Cart
Diensten
Webshop
hero
image image

Proces

Veel contact en een grote mate van betrokkenheid kenmerkten dit project.

We hebben de website een nieuw design gegeven waarbij we aan de eisen van Horlogeband.com hebben voldaan. Doordat we met Horlogeband.com samen werken in ons projectmanagementsysteem kunnen we snel op elkaar inspelen. In de toekomst gaan we Elasticsearch toevoegen en krijgt het Duitse zusje Uhrenarmbandshop.de ook een redesign.

Tools

PHP update, Xcart, Jira

hero

Resultaat

Verzin iets en H1 maakt het voor je; ze zijn erg flexibel!

Horlogeband.com is nu een snellere website die geoptimaliseerd is voor de bezoekers. De website wordt beter gevonden door de geoptimaliseerde SEO en door de koppeling met PostNL verloopt de levering vloeiender.

Bekijk project
hero
Naam
Rogier
Functie
Directeur
Tevreden

Met dank aan ons professioneel team.

Project Management
Harm
Operationeel directeur
Creative Design
Yakup
Designer / Frontend developer
Webdevelopment
Eric
Fullstack developer