Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Hodi

Hodi is een bedrijf dat verpakkingsmaterialen verkoopt. Het is begonnen met een klein assortiment, maar is gegroeid tot een grote onderneming die jou helpt met het verpakken van bijna alles. Op de webshop van Hodi kun je allerlei verpakkingsmaterialen kopen waaronder dozen, folie en tape. Ze hebben een groot assortiment en leveren binnen 24 uur. Naast de verkoop van verpakkingsmaterialen is Hodi ook gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en inkoop ervan. Hodi is actief in Nederland en Polen.

image image

De opdracht

Tijd om verder te groeien.

Hodi Verpakkingsmaterialen is een zeer ambitieus en snel groeiend bedrijf. Daar hoort een sterke e-commerce inrichting bij.

Hodi is actief onder meerdere namen. Onder andere: MyTapeShop, Van Vliet Trading en Hodi International. De vraag van Hodi was om alle webshops aan te laten sluiten op één platform. Op die manier zouden alle webshops goed met elkaar kunnen ‘communiceren’ en wordt de e-commerce omgeving effectiever en efficiënter.

Platform
Shopware
Diensten
Webshop
hero

Hoe hebben we het aangepakt?

H1 heeft Hodi.nl opnieuw gebouwd via het platform van Shopware 6.  De oude look van Hodi.nl is behouden maar geoptimaliseerd.

Zoals ook in de opdracht beschreven heeft Hodi meerdere webshops. Wij hebben de e-commerce omgeving zo ingericht dat alle webshops met elkaar gelinkt zijn. Tijdens dit proces hadden we veel contact met het technische team van Hodi.

Waar veel klanten alles uitbesteden aan ons, heeft Hodi een eigen technisch team. We hebben onze expertise ingebracht en samengewerkt alsof we collega’s zijn.

Meer weten? Lees onze blogs over Shopware (6) via deze link.

image image

Proces

Een intensieve en vruchtbare samenwerking tussen Hodi en H1.

H1 werkt intensief samen met het interne technische team van Hodi. Een developer van Hodi heeft met advies van onze senior developer zelf haar custom made ERP-systeem  met de webshop gekoppeld via de API. Daar waar nodig hielpen we. Nadat Hodi is overgestapt op AFAS, zullen wij de koppeling tussen AFAS en H1 realiseren.

Hodi is continu bezig met het uitbreiden van het bedrijf. Wij helpen ze daar bij door de e-commerce omgeving steeds verder uit te breiden.

Tools

Shopware 6, Jira, AFAS, Channable, H1 blog module, H1 upsell module, etc.

hero

Resultaat

Door de korte lijntjes met H1 worden we snel geholpen en goed geadviseerd, we zijn blij met ze! ~Lara, Hodi

We hebben de webshop van Hodi opnieuw gemaakt in Shopware 6. Daarbij hadden wij korte lijntjes met Hodi en kwamen wij met ideeën om de webshop nog beter te maken, zoals Hodi van ons verwachtte.

Bekijk project
hero
Naam
Lara
Functie
Directeur
Tevreden

Met dank aan ons professioneel team.

Project Management
Jasper
E-commerce succes manager
Johan
Creative consultant
Creative Design
Yakup
Designer / Frontend developer
Webdevelopment
Alexander
Technical Lead