Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Aidulac

Aidulac, gevestigd in Delft, ondersteunt en geeft advies over borstvoeding en zwangerschappen. Daarnaast hebben zij een webshop waar producten aangeboden worden omtrent zwangerschap. Aidulac staat bekend om haar specialistische aanpak, bij de begeleiding bij borstvoeding voor ouders en professionals in de zorg. Baby’s en kinderen hebben de intense behoefte om dicht bij hun ouders te zijn. Met het dragen van je kindje kun je ingaan op zijn behoefte aan geborgenheid. Als draagconsulent helpt Aidulac ouders met het veilig en ergonomisch dragen van hun kinderen.

image image

De opdracht

Tijd om verder te groeien.

Ze had twee aparte maar gekoppelde websites. De webshop draaide op Magento 1 en de andere website voor blogs stond op Joomla. Door end-of-life van magento 1, hadden zij de keuze om over te stappen naar Magento 2 of te kiezen voor een ander platform. Aidulac koos voor migratie naar Shopware 6. Hiermee was een migratieplan gerealiseerd om de twee losse platforms naar één platform te brengen

Platform
Shopware
Diensten
Webshop
hero
image

Proces

Veel contact en een grote mate van betrokkenheid kenmerkten dit project.

Om de webshop en website samen te voegen was er een migratie nodig van klanten, content en producten. SupportDesk (het dochterbedrijf van H1), heeft hieraan meegeholpen. Allereerst werd de Shopware 6 shop ingericht en het design hiervan aangepakt. Het design werd vernieuwd, voornamelijk strakker gemaakt en de focus hiervan was de gebruiksvriendelijkheid. Voor het design is er een standaard thema gebruikt en aangepast op de huisstijl van Aidulac. Hierna werd de migratie van klantgegevens, blogs, veelgestelde vragen, alle producten, de omschrijvingen en foto’s gerealiseerd.

Tools

De volgende modules zijn geïnstalleerd: plugins zoals multisafepay, analytics, sendcloud en whatsapp

hero

Resultaat

Voor en achter de schermen is mijn website vernieuwd. H1 heeft het proces gecoördineerd. Veel tips gekregen voor de styling en over wat klanten echt belangrijk vinden. Hierdoor is de website en webshop overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Alles is nu samengevoegd tot één webshop, dit noemen wij ook wel een datamigratie. Het grootste voordeel voor Aidulac is dat alles nu op één webshop staat. Zij hoeven niet meer op twee verschillende platforms inhoud aan te passen. Door het gebruikte Shopware 6 platform kan de webshopeigenaar heel gemakkelijk dingen veranderen door de gebruikersvriendelijke interface. Hiernaast hebben wij Aidulac op de hoogte gebracht van alle nieuwe technieken en ook tips meegegeven over e-commerce.

Bekijk project
hero
Naam
Annette …
Functie
Directeur
Tevreden

Met dank aan ons professioneel team.

Project Management
Axel
Operationeel Manager
Creative Design
Kenny
Designer / Frontend developer
Yakup
Designer / Frontend developer
Webdevelopment
Alexander
Technical Lead
Bartek
Sr. Backend Developer