Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Hemdvoorhem

HemdvoorHem is een van de grootste overhemden webshops in Nederland. De webshop is gespecialiseerd in overhemden van de betere merken en richt zich daarmee voornamelijk op de zakelijke man.

image image

De opdracht

Blijven groeien in een gigantische niche.

Omdat HemdvoorHem binnen korte tijd flink was gegroeid, kwam de webshop voor allerlei uitdagingen te staan. We hebben daarom zowel aan de voor- als aan de achterkant van de shop aanpassingen gedaan. Zo hebben we ons bezig gehouden met aanpassingen op het gebied van automatisering, zodat het logistieke proces voor de webshop-eigenaar sneller en efficiënter verloopt. Omdat er steeds meer verkeer is op de webshop, wordt er ook meer van de website gevraagd.

Platform
X-Cart
Diensten
Webshop
hero

Hoe hebben we het aangepakt?

Inmiddels streeft de shop naar omzetverdubbeling en zijn we continu bezig met kijken waar we verbetering door kunnen voeren.

Zowel aan de voorkant voor de klant, als aan de achterkant voor de webshopeigenaar zelf. We zorgen ervoor dat de website snel blijft draaien, stabiel is en een hoger conversiepercentage behaalt. Daarnaast zijn we bezig met hoe we aan de achterkant de efficiëntie kunnen verbeteren.

image image

Proces

Van brainstormsessies tot plan van aanpak.

Met de Kanban methode hebben we tijdens dit project agile gewerkt. Dit betekent dat we brainstormen over bepaalde issues en deze vervolgens uitzetten, afronden, nakijken en bepalen daarna wat we kunnen verbeteren.

Tools

Elasticsearch, MailChimp, Redis, Jira, Git

hero

Resultaat

Zonder de hulp van H1 hadden we nooit zo’n succesvol e-commerce bedrijf op kunnen zetten.

HemdvoorHem is nu een stabiele en betrouwbare site. De responstijd is met 90% verbeterd; de zoekfunctionaliteit en filter zitten onder de 400 miliseconden. Bovendien is gezorgd voor tijdsbesparing binnen het proces van de webshopeigenaar.

Bekijk project
hero
Naam
Michiel Snoek
Functie
Oprichter
Tevreden

Met dank aan ons professioneel team.

Project Management
Johan
Creative consultant
Creative Design
Kenny
Designer / Frontend developer
Yakup
Designer / Frontend developer
Webdevelopment
Alexander
Technical Lead
Eric
Fullstack developer