Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

De volgende online marktleider in koffie en thee

Er vinden allerlei veranderingen plaats in je verkoopkanaal. Hoe ga je koffie en thee verkopen als de horeca nog niet op volle toeren draait en de zakelijke afnemers gedeeltelijk open zijn? Over alle gebeurtenissen omtrent de koffie en thee branche hebben wij een blog geschreven, waarin we dieper ingaan op de ontwikkelingen in de branche met bijbehorende cijfers.

De coronacrisis is een onzekere tijd. Wellicht dat je hierdoor jezelf het een en ander afvraagt. Hoe krijg ik mijn omzet weer omhoog? Moet ik me focussen op een andere doelgroep? Moet ik online aanpassingen maken in mijn huidige kanalen? Naast deze vragen brengt de verandering in de koffie- en theemarkt ook veel kansen met zich mee. Misschien kan je je richten op de particuliere markt of zie je e-commerce kansen. Wij helpen jou graag om daar gebruik van te maken op een manier die bij jouw bedrijf past.  

Heb je al een webshop, maar wil je deze (nog) succesvoller maken? Lees dan hier snel verder hoe wij jou kunnen helpen.

Heb je altijd al een webshop willen hebben, maar je weet niet hoe je dit op moet zetten? Of wil je gaan verkopen aan particulieren? Daar helpen wij je graag bij. Hoe we dat doen, lees je hier op deze pagina

Jouw koffie bovenaan in Google 

Ben je je bewust van de prestaties van jouw website en op wat voor manier het beveiligd is? Wij geven jou antwoord op deze vraag en meer. Met een webshopscan wordt er gekeken naar verschillende aspecten van je site. Denk hierbij aan hoe jouw koffie beter te vinden is op Google, maar ook hoe veilig het voor je klanten is om op jouw webshop te bestellen. 

Met de webshopscan wordt er onder andere kritisch gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid, snelheid en veiligheid van je webshop. Vervolgens sturen we je een rapport.

Meer weten of aanvragen? Klik hier

Jouw koffie verkopen aan particulieren? 

 Direct to consumer (D2C) is in opkomst. Steeds meer producenten verkopen direct aan de eindgebruiker.

Heb je nog geen webshop? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Samen met jouw ervaring in de koffie-en theemarkt en onze ervaring in de e-commerce branche bouwen we samen aan jouw webshop

Er komt veel kijken bij het bouwen van een webshop. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat er niks aan ontbreekt en dat het aan alle eisen voldoet. Denk hierbij aan de veiligheid van gegevens die klanten invullen, snelheid van de shop, de juiste server en niet te vergeten hoe jouw shop eruit ziet. Wij zorgen ervoor dat er rekening wordt gehouden met jouw wensen. Een proces waarbij je nauw betrokken bent. Eén van onze kernwaardes is dat wij altijd voor de 10 gaan, zo ook met jouw webshop!

Ben jij klaar voor een nieuwe webshop? Neem contact met ons op.

Wel online verkopen, maar geen webshop 

Het verkopen op de particuliere markt lijkt je interessant, maar je hebt geen webshop. Daar hebben wij een oplossing voor. Jij bepaalt welke producten je voor welke prijs wilt verkopen. Wij zorgen ervoor dat via een systeem deze producten gepubliceerd worden op diverse marktplaatsen. Ook krijg je dan alle orders in één keer overzichtelijk binnen. Zo kan je op een snelle manier jouw producten verkopen aan particulieren via een marktplaats.

Spreekt het verkopen aan particulieren jou aan? Via deze pagina kom je in contact met ons!