Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Administration List Filters – Shopware 6 module door H1

Categorieën: 

Naast het bouwen en optimaliseren van de webshops van onze klanten, is ons team hard bezig met het bouwen van Shopware 6 extenties. 

Deze extensies zorgen voor additionele functionaliteiten voor jouw Shopware 6 webshop. Denk aan het verbeteren van de user experience (UX) en functionaliteiten die het beheer van jouw webshop vergemakkelijken. 

Deze plugin helpt je om nog veel efficienter je orders en klanten in Shopware 6 te beheren.

Administration List Filters

adminfilter

Onze collega Alexander kreeg het idee voor deze plugin. “Ik hoorde wel eens vaker van klanten dat zij een uitgebreidere filter optie in de admin miste. Omdat Shopware 6 een open source e-commerce platform is kan ons team meebouwen aan de code van Shopware en ook extensies ontwikkelen. Zo hebben we nu de filter functionaliteiten in de admin uitgebreid. Een echte must-have voor alle Shopware 6 gebruikers.’’ 

Creëer meer overzicht met deze plugin

De Administration List Filters extensie geeft jou de optie om meerdere filters toe te passen bij de lijst pagina’s in de administratie. Dit maakt het sorteren overzichtelijker en het zoeken sneller. Het voegt namelijk filters toe bij de klant- en orderlijst.

Je kunt bijvoorbeeld filteren op saleskanaal, of consumenten vs b2b bij je klantenlijst. Bij je orderlijst krijg je filters zoals: saleskanaal, orderstatus, leveringsstatus en transactiestatus.

Het doel van de plugin is voornamelijk om voor de webshopondernemer overzicht te creëren. Je kunt dus sneller conclusies trekken, klanten of orders zoeken en meer bezig zijn met je kerntaken.  

Wil je de Administration List Filter aanschaffen? Via de Shopware Extension Store is dit mogelijk. Maar als wij je shop beheren, dan kun je het natuurlijk ook aan ons overlaten!

Administration List Filters uitgelegd

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen hoe de extensie werkt: