Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Community Event: Hello Shopware NL

Categorieën: 

Jaarlijks initieert Shopware United een event voor de gehele Shopware community in de BeNeLux, bekend onder de naam: Hello Shopware NL. De editie van 2024 vindt plaats op 10 september in Rotterdam en wordt door H1 Webdevelopment georganiseerd. En jij ben uitgenodigd!

Voor wie?

Hello Shopware NL is bij uitstek de gelegenheid om in contact te komen met andere Shopware merchants, partners en agency’s. Of je nu marketeer of CEO bent van het bedrijf, iedereen is welkom. Een gemêleerd gezelschap biedt waarde voor iedereen. Raak geïnspireerd en leer van anderen.

Programma

Het event vindt plaats van 12:00 tot 17:00 uur met aansluitend een gezellige borrel. Op deze middag staan maar liefst zes presentaties op het programma. Uit onze eigen klantenkring verwelkomen we Boekenbalie.nl en HemdVoorHem. Daarnaast spreken Johan en Wouter van H1 Webdevelopment ook vol enthousiasme over de projecten waar zij nu mee bezig zijn. Tussen de presentaties door is er natuurlijk tijd voor een pauze en contact met andere aanwezigen.

Het volledige programma en meer informatie vind je op: https://www.helloshopware.nl/

Mystery guest

We hebben een grote naam in de wereld van Shopware weten te strikken als spreker. Natuurlijk willen we deze naam graag met je delen, maar we houden dit nog heel even geheim!

Gratis toegang

Hello Shopware NL is gratis te bezoeken. Je hoeft je alleen maar te registreren. Let wel op, er zijn slechts 125 plekken.