Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

De Webwinkel Vakdagen 2024

Ze stonden al maanden met rood gearceerd binnen onze agenda: de Webwinkel Vakdagen. Op 23 en 24 januari was daar eindelijk het moment dat we met 250+ andere exposanten en 13.000+ bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht gingen.

Ons beursteam bestond ditmaal uit Michel, Cynthia, Yvonne, Eljay en Sven. Samen hebben we onwijs veel bezoekers mogen ontmoeten en goede gesprekken gehad. De verschillen in bezoekers zijn groot, maar dat is alleen maar mooi om te zien. Zo heb je het ene moment een gesprek met een startende ondernemer die net zijn domeinnaam heeft geregistreerd. In het volgende gesprek praat je over uitbreiding naar andere landen met een snelgroeiende webshop, prachtig!

Binnen de e-commerce staan de Webwinkel Vakdagen bekend als het grootste evenement in de BeNeLux. Absoluut de moeite waard om te bezoeken, want je vindt hier alles wat je nodig hebt voor je webshop. Onze eigen partners waren ook veelvuldig van de partij.

Michel: ”Ik ben zo blij dat ik weer allerlei nieuwe mensen heb mogen ontmoeten. Wij staan al een aantal jaar op de Webwinkel Vakdagen en het blijft mij positief verrassen hoeveel mooie en uiteenlopende gesprekken ik heb. Natuurlijk heb ik ook erg veel bezoekers gesproken die hun webshop, marketing of koppelingen willen optimaliseren. Ik ben erg blij hen te hebben gesproken en ik hoop snel een afspraak met ze te kunnen maken!

Cynthia: ”Als ik zo terugkijk op de Webwinkel Vakdagen, denk ik direct aan alle boeiende gesprekken met bezoekers, partners en klanten die ons zijn komen bezoeken. Nieuwe mensen leren kennen is altijd leuk. Ook vind ik het fantastisch om partners en klanten (soms voor het eerst) in real life te ontmoeten. Online meetings zijn handig en snel, maar iemand echt leren kennen doe je in persoon.” ┬á

Wij willen iedereen die wij op de Webwinkel Vakdagen hebben ontmoet nogmaals bedanken voor de interessante gesprekken. Heb je ons gemist of hebben we nog geen afspraak ingepland, maar wil je dat wel? Klik hier!