Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

De product review manager – Shopware 6 plugin

Categorieën: 

Veel potentiële klanten bekijken vaak eerst de reviews voordat ze een product aanschaffen.

De reviews over jouw producten of diensten kunnen dus erg belangrijk zijn. Een ‘opgeruimd’ reviewblok op je website kan bijdragen aan een positieve perceptie over jouw product of dienst. Helaas heb je geen controle over de reviews die klanten op je website achterlaten. Het kan voorkomen dat klanten hele ongepaste of onterechte reviews achterlaten, wat het imago van je bedrijf flink kan schaden. In de standaardmodule van Shopware 6 kan je zulke reviews niet aanpassen. Dit is waar onze Product Review Manager plugin een uitkomst biedt.

Wat kun je met de Product Review Manager?

Product Review Manager

Met de Product Review Manager kun je als webshopbeheerder onterechte reviews verwijderen. Ook kunnen ongepaste reviews anders geformuleerd worden, terwijl de boodschap behouden blijft. Met deze plugin neem je de controle over de reviews op je site terug. Bovendien kun je de perceptie van potentiële klanten over je product of dienst in goede banen leiden door de reviews ‘opgeruimd’ te houden.

Voor sommige klanten kan het best een drempel zijn om een review te schrijven. Klanten hebben er geen tijd voor, willen niet dat hun naam erbij komt te staan of voelen niet de behoefte om van zich te laten horen. Met deze plugin kunnen klanten toch hun stem laten horen door reviews van andere klanten te liken. De drempel om de review van een ander te liken is veel lager dan de drempel om zelf een review te schrijven. Feedback waar veel klanten achter staan worden duidelijk zichtbaar als een bepaalde review veel likes heeft. Dit kan waardevolle input bevatten waar jij je product of dienst mee kunt verbeteren.

De plugin is te installeren voor Shopware 6 webshops.

Controle over reviews terugkrijgen

Wil je niet meer machteloos zijn over reviews die je klanten plaatsen? Bestel of bekijk dan onze plugin en leidt de perceptie van potentiële klanten weer in goede banen met de reviews op je website!

Benieuwd naar onze andere Shopware 6 plugins? Bekijk ze hier allemaal!