Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Groothandel E-commerce Event: ben jij erbij?

Het Groothandel E-commerce Event is hét e-commerce evenement voor groothandels.

Brands en producenten. Je maakt er kennis met trends en cases in B2B e-commerce, krijgt antwoord op belangrijke en relevante vragen in een paneldiscussie en leert andere beslissers en e-commerce experts kennen tijdens een netwerkborrel.

Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar! Heb jij je stoel al gereserveerd?

Wat kan ik verwachten van het Groothandel E-commerce Event?

Tijdens het evenement komen verschillende groothandelaren, e-commerce experts en leveranciers uit binnen- en buitenland samen. Zij delen hun kennis over vragen, trends en cases in de groothandel e-commerce.

Het zal onder andere gaan over de toekomst van de digitale groothandel, B2B e-commerce platformen en de integratie van de on- en offline voorraad. Dit alles in de vorm van sprekers, een paneldiscussie en workshops. Om elkaar nog wat beter te leren kennen, wordt de middag afgesloten met een (netwerk)borrel.

Meer weten over de sprekers of aanmelden? Bekijk de website!

Tijd en datum

Het Groothandel E-commerce Event vindt plaats op donderdag 30 november 2017 in het Erasmus Centre for Entrepreneurship in Rotterdam (Marconistraat 16). Inlopen kan van 14.30 uur tot 15.15 uur. Het volledige programma is te vinden op www.groothandelevent.nl.