Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Groothandel E-commerce Event was een groot succes!

Afgelopen donderdag 30 november vond het Groothandel E-commerce Event plaats. 

De Rotterdam Science Tower en het Erasmus Centre for Entrepreneurship waren het decor voor een inspirerende en leerzame middag.


Op de H1 Facebookpagina kun je alle foto’s terugvinden die tijdens het evenement zijn genomen. Houd die Facebookpagina goed in de gaten, want daar zullen we ook de aftermovie met je delen!

Hoe zag de dag eruit?

Na de eerste kennismaking met elkaar bij binnenkomst, was het tijd voor onze eigen Angelique om het Groothandel E-commerce Event te openen. Hierna gaven Jary Carter van OroCommerce en Michel Willems van H1 hun presentatie. In dit eerste deel voor de pauze kwamen ook Angelique Nanning (H1) en Jeroen de Vries van Softwear aan het woord.

Gedurende de pauze was er voor de bezoekers al de mogelijkheid om, onder het genot van een kopje koffie of thee, te netwerken met andere aanwezigen.

Na deze korte break presenteerden Motti Danino (OroCommerce) en Falco van der Maden (Marello) hun verhaal. Het programma werd afgesloten met een paneldisussie, waarbij Motti Danino, Falco van der Maden, Angela Culver, Jeroen de Vries en Harm Wolterink plaatsnamen op de krukken om vragen vanuit het publiek te beantwoorden. Om de dag af te sluiten was er nog een gezellige (netwerk)borrel.

Een afspraak maken

Heb je nog vragen naar aanleiding van het evenement? Of wil je graag bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw webshop? Maak dan een (bel)afspraak met Angelique!

Bekijk en download de presentaties

Wil je de presentaties die tijdens het evenement zijn gegeven nog eens op je gemakje bekijken? Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan sturen we je een link naar de presentaties in PDF toe.

* verplicht veldE-mailadres *
Naam

Laat je feedback voor ons achter

We zijn heel erg benieuwd wat je van het Groothandel E-commerce Event vond. We gaan dan ook graag met jouw feedback aan de slag om het de volgende keer nóg beter te doen. Je kunt je mening achterlaten via deze enquête. Bedankt!