Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Verbeter je print orderbevestiging met de nieuwe Print Order plugin

Categorieën: 

Het is een ergernis van veel klanten.

Nadat zij afgerekend hebben op je webshop, printen ze hun orderbevestiging uit. Op de afgedrukte pagina zijn lelijke kopteksten en voetteksten met URL’s te zien. Dit is een lelijk gezicht waar je klanten niet op zitten te wachten. Met de nieuwe Print Order plugin is dat verleden tijd. In deze blog leggen we je de nieuwe Shopware 6 plugin uit en waarom het een must have is voor jou als webshopbeheerder.

Print Order

Print Order Confirmation in Checkout

Met de nieuwe Shopware plugin kunnen je klanten gemakkelijk met een druk op de knop de orderbevestiging printen. Alle kopteksten en voetteksten met URL’s zijn verdwenen, zodat je klanten een strak uitgeprinte versie krijgen. Een orderbevestiging geldt ook vaak als garantiebewijs, dus op deze manier kunnen je klanten deze gemakkelijk printen en krijgen zij een rustige pagina. Ook zorgt een strakke lay-out van de orderbevestiging ervoor dat je klanten tot het laatste moment positief zijn. De kans is groot dat ze de volgende keer weer bij jouw webshop bestellen. Ook kun je de bestelling makkelijk opslaan en doorsturen in Pdf-formaat.

Wil je de Print Order plugin gratis 30 dagen uitproberen? Ga dan naar de Shopware shop en klik op deze link.

Laat je de plugin liever door ons installeren? Neem dan snel contact op!

Meer handige plugins!

Benieuwd naar onze andere Shopware plug-ins? De afgelopen tijd hebben we ook andere plug-ins ontwikkeld. Deze zorgen ervoor dat de conversie van je producten zal stijgen en je webshop meer omzet genereert. Andere plugins die we hebben ontwikkeld zijn de Administration List FiltersMega MenuVariants List On Product Detail Page en Blocks Unlimited.