Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Tweakwise webinar: 10 tips om je conversie te verhogen!

Op donderdag 18 januari 2024 slaan Tweakwise en H1 webdevelopment de handen ineen. Zo zullen wij samen een gratis webinar organiseren waarin Gerwin Souman je allerlei tips gaat geven omtrent de optimalisatie van jouw webshop.

Wil jij het nieuwe jaar ingaan met inzichten die je conversies zullen laten stijgen?

Inschrijven

Schrijf je nu in voor het Tweakwise Webinar!

Consumenten komen op veel verschillende manieren in aanraking met het productassortiment in een webshop. Sommige klanten gebruiken de zoekbalk om een product te vinden, anderen gebruiken filter- en sorteeropties om tot een aankoop te komen.  Ook zijn er klanten die direct via Google Shopping op een product detail pagina belanden. 

Bij webshops met een groot productaanbod willen klanten geholpen worden om in de enorme bak met spullen hét product te vinden wat ze op dat moment zoeken. 

Door op cruciale punten van je webshop verbeteringen door te voeren zullen consumenten gerichter zoeken naar wat ze nodig hebben en zal de conversie enorm toenemen. Tweakwise kan op deze cruciale punten je webshop verbeteren. Daarnaast geeft Tweakwise jou, als webshopbeheerder, grip op welke producten je waar op het online winkelschap legt.

Tweakwise legt het jou uit!

Markeer 18 januari 2024 dus alvast in je agenda. Want dan gaat Tweakwise jou 10 tips geven waarmee je eenvoudig de conversie kunt verbeteren in jouw webshop. Daarnaast krijg je tips hoe je klanten nog blijer maakt met een goed vindbaar productaanbod. 

Meld je direct aan voor het live webinar.

Of je nu werkt bij een start-up of een volwassen organisatie, dit webinar is bedoeld om jou te helpen. Tweakwise zal je tijdens het webinar een hoop praktische tips geven en een aantal veelgemaakte fouten toelichten.  

Live Q&A

Het webinar met Tweakwise vindt plaats in een live setting. Dat betekent dat er niet alleen informatie gegeven wordt, maar dat je ook de mogelijkheid hebt om direct vragen te stellen!