Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Webinar: 25 hele handige e-commerce marketing tips & tricks

Marketing is door de jaren heen flink veranderd én verandert nog steeds. Kijk maar eens naar de vele updates van Google, de opkomst van AI en de intrede van video-advertising middels bijvoorbeeld TikTok. Dus ja, als marketeer moet je op de hoogte blijven en soms kan je daar best een beetje hulp bij gebruiken.

Wist je dat…

Op donderdag 5 oktober 2023 om gaven wij een online webinar waarin we je 25 hele handig e-commerce tips & tricks gaven. We deden dit op het gebied van SEO, SEA, E-mailmarketing en wat we voor jou nog meer handig vinden. Je krijgt zo concreet mogelijke tips & tricks uitgereikt in het webinar, zodat het makkelijk voor jou is om er iets mee te doen. Kijk het webinar terug.

Hoe actief ben je met marketing?

Als webshopeigenaar of marketingspecialist ken jij alle ins en outs van jouw webshop en branche, maar ben je ook heel actief op het gebied van marketing? Je hebt SEO, SEA, e-mail, social en meer. Soms is het lastig om op alle onderdelen voldoende aandacht te geven of te analyseren. Twijfel je of je op de juiste weg bent of wil je gewoon eens sparren? Neem dan contact met ons op en laat ons jou helpen, ook als je na het webinar nog vragen hebt.