Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Webinar: Hoe je zelf aan de slag kunt met AI voor je webshop.

Categorie├źn: 

Artificial intelligence (AI), hoewel het soms nog klinkt als toekomstmuziek, kun je het nu al gebruiken om jouw webshop te laten groeien. Zo kun je de effici├źntie van je webshop verbeteren, veel tijd besparen, gepersonaliseerde aanbevelingen doen aan je klanten en zelfs voorspellen welke producten ze willen kopen. Nog voordat ze het zelf weten. Maar hoe kun je zelf met AI aan de slag? Wij laten je zien wat de mogelijkheden zijn in ons webinar!

Waardevolle AI-tools voor jouw webshop

Op donderdag 7 september 2023 om 14:00 uur hebben wij een online webinar georganiseerd waarin we je kennis hebben laten maken met een aantal waardevolle AI-tools die beschikbaar zijn voor webshops. We bespraken hoe je deze tools kunt gebruiken om je marketingstrategie te versterken, je conversiepercentages te verhogen en je klanten een gepersonaliseerde winkelervaring te bieden.

Webinar gemist, maar wel nieuwsgierig? Kijk hem hieronder terug!

Ontdek hoe AI-tools jouw omzetcijfers kunnen verbeteren

Of je nu werkt bij een start-up of een volwassen organisatie, dit webinar is bedoeld om jou te helpen begrijpen hoe je AI kunt benutten om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen. We hebben de voordelen van AI in de context van een webshop belicht en praktische tips gegeven over hoe je kunt beginnen met het implementeren van deze krachtige technologie.