Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

ChatGPT-prompts voor e-mailmarketing #1: E-maillijst laten groeien

Ben je het beu om je hersenen te pijnigen voor de perfecte e-mail die de aandacht van je publiek trekt en aanzet tot actie?

Wij begrijpen je! Met de eindeloze stroom e-mails die je inbox overspoelt, wordt het steeds moeilijker om op te vallen. Maar maak je geen zorgen! Wij helpen je met de beste ChatGPT prompts voor e-mailmarketing. Laten we het hebben over de game-changer: ChatGPT. Deze ongelooflijke AI-tool kan je helpen e-mails te maken die je abonnees doen zeggen: “Wow, dit moet ik lezen!”.

Maar er zit een addertje onder het gras: de juiste prompts kennen is essentieel om het beste uit ChatGPT te halen. We hebben een verzameling artikelen geschreven waarin 28 superhandige e-mailprompts samengesteld zijn om je te helpen. Dit is het eerste artikel in de reeks.

ChatGPT-prompts voor het bouwen van e-maillijsten

#1 Een e-maillijst laten groeien

Prompt: Hoe kan ik mijn e-maillijst snel en effectief laten groeien?

#2 Maak lead magnets om nieuwe abonnees aan te trekken voor de e-maillijst

Prompt: Wat zijn de stappen voor het maken van een succesvolle leadmagneet voor mijn shop of site, van planning tot promotie?

#3 E-mailadressen verzamelen van websitebezoekers

Prompt: Geef me de best mogelijke methoden om e-mailadressen te verzamelen van websitebezoekers voor mijn webshop of site.

Tip: Geef informatie over jouw bedrijf en bestaande gebruikers mee in de prompt, zodat ChatGPT rekening kan houden met jouw doelgroep en branche.

Meer info!

Meer weten over de variatie van beste ChatGPT-prompts voor e-mailmarketing? Bekijk dan de volgende artikelen: