Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Bekijk het webinar en verhoog jouw omzet!

Wist je dat terugkerende klanten gemiddeld voor 3x meer bestellen, ze beter converteren en een stuk minder kosten dan het binnenhalen van een nieuwe klant, dankzij e-mailmarketing? Klaviyo is daar dé tool voor.

Datadriven en e-commerce focus

Met de focus op e-commerce is Klaviyo bij uitstek geschikt voor iedere webshop. Op basis van data kun je hyper gepersonaliseerde e-mails versturen en stimuleren van herhaalaankopen.

Breng jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau met Klaviyo. Ontdek in ons webinar hoe jij met Klaviyo jouw omzet kunt verhogen, dankzij marketing automation.

Ontdek hoe Klaviyo jouw omzetcijfers kan verbeteren

Collega ‘KlaviJohan’ is de eerste collega bij H1 die verliefd werd op Klaviyo. Inmiddels is heel ons team overtuigd van de kracht van Klaviyo.

Wat is Klaviyo?

Klaviyo is meer dan een simpele e-mailmarketingtool. Met Klaviyo heb je een tool in handen die gericht is op e-commerce en dat biedt voordelen en mogelijkheden. Zo stel je gemakkelijk e-mail flows op en kun je doelgroepen segmenteren. Dit is natuurlijk erg kort door de bocht en daarom nodigen we je van harte uit bij ons webinar. Ondertussen ben je vast nieuwsgierig naar de verschillen tussen Klaviyo en Mailchimp?