Kom op dinsdag 10 september naar Hello Shopware NL in Rotterdam!

Webinar: Hoe ga je praktisch om met je Shopify SEO?

Shopify is het nieuwste e-commerceplatform binnen het H1-assortiment. Omdat wij hierdoor steeds meer Shopify-webshops behandelen, leek het ons een goed idee om ook de SEO hiervan eens binnen een webinar te behandelen. Daarom verwelkomen onze marketeer Cynthia én Shopifyspecialist Yvonne je graag! De datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Ben jij een ambitieuze ondernemer die zijn Shopify-webshop naar nieuwe hoogtes wilt tillen? Dan is dit jouw kans

In de wereld van e-commerce is de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van onschatbare waarde. Zo zorgt een goede SEO voor een betere online vindbaarheid en meer verkeer richting jouw webshop. Ben jij klaar om de SEO van jouw Shopify-webshop verder te optimaliseren? Dan hebben wij iets voor je! 

Wij organiseren een exclusief webinar. Tijdens dit gratis webinar zullen wij je allerlei tips en tricks geven om de SEO van jouw Shopify-webshop te verbeteren. De datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor het SEO Shopify webinar!

Waarom is dit interessant voor jou? 

Als gedreven ondernemer ben je constant op zoek naar manieren om je online aanwezigheid te versterken en jouw Shopify-webshop naar nieuwe hoogtes te stuwen. Ons webinar biedt precies datgene waar je naar op zoek bent: een diepgaande verkenning van de drie cruciale pijlers van SEO – techniek, content en autoriteit, inclusief de essentiële Core Web Vitals.

Wat wordt er behandeld tijdens het webinar?

In de dynamische wereld van e-commerce is kennis van de drie pijlers van SEO van vitaal belang. Tijdens ons webinar zullen we niet alleen de basisprincipes behandelen, maar ook dieper ingaan op technische optimalisaties, strategieën voor het creëren van overtuigende content en het opbouwen van autoriteit binnen het Shopify-framework. Ontdek hoe je jouw webshop kunt afstemmen op de nieuwste Core Web Vitals. Leer ook hoe deze cruciale elementen gezamenlijk jouw online prestaties kunnen stimuleren. 

Welke problemen worden hierdoor aangepakt?

Heb je ooit geworsteld met het verbeteren van de laadsnelheid van je webshop, het optimaliseren van productpagina’s voor zoekmachines of het vergroten van de geloofwaardigheid van jouw merk online? Dit webinar biedt praktische oplossingen voor deze, en vele andere, uitdagingen waarmee je als ondernemer kunt worden geconfronteerd. Leer hoe je problemen aanpakt die je groei belemmeren en ontdek effectieve strategieën om je concurrentie voor te blijven. 

Cynthia Bos
Senior-Marketeer
Yvonne Groenendijk
Shopify Lead Developer