OroCommerce plugins nodig? Wij bouwen ze!

Grote kans dat OroCommerce standaard nog niet alle functionaliteiten biedt waarnaar je op zoek bent; je wilt alles immers aan je persoonlijke voorkeuren aanpassen en zo het beste uit je B2B webshop halen. Dit is mogelijk met verschillende OroCommerce plugins.

OroCommerce plugins

Waarom een plugin?

Wij bouwen diverse extensies zoals koppelingen met onze partners en thema plugins. Vaak biedt de basisshop die OroCommerce aanlevert namelijk niet alles wat je nodig hebt. Door je webshop uit te breiden met plugins kun je deze verbeteren voor zowel de admin als de klant. Welke plugins nodig zijn, is voor iedere webshop anders en afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken.

Wij bouwen koppelingen en thema plugins!

Eerder bouwden we al verschillende OroCommerce plugins, zoals een koppeling met MultiSafepay en Exact Online en thema plugins als een slider en een bewegende banner. Momenteel zijn we druk bezig met een koppeling voor OroCommerce met onze partners Softwear en Channable.

Heb je interesse in OroCommerce plugins? Wij helpen je graag met het bepalen van de juiste plugin, zodat onze developers de beste oplossing voor jouw B2B webshop kunnen bouwen. Neem contact met ons op via het contactformulier, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *