Meld je gratis aan voor onze aankomende webinars & events

Webinar: Waarom B2B klanten op factuur willen kopen (Sprinque)

CategorieĆ«n: 

B2B klanten hebben verschillende redenen om op factuur te willen kopen in plaats van een directe betaling bij aankoop. B2B-transacties kunnen vaak grote bedragen omvatten, en het kan voor bedrijven voordelig zijn om hun financiƫle middelen niet onmiddellijk te besteden. Door op factuur te kopen, kunnen ze de betaling spreiden over een bepaalde periode en hun cashflow effectiever beheren. Dit maakt het voor B2B klanten een stuk aantrekkelijker om bij jouw bedrijf aankopen te doen.

Laat je jouw klanten al achteraf betalen? Dan zal je gemerkt hebben dat je vaak lang op je geld moet wachten, debiteurenbeheer tijd kost en dat je soms naar je centen kunt fluiten! Via Sprinque krijg je direct uitbetaalt, heb je geen betaalrisico meer en hoef je niet je debiteuren na te jagen.

Sprinque legt het jou uit!

Op 7 december 2023 om 14:00 organiseren we samen met Sprinque een online webinar waarin je kennismaakt met de voordelen van jouw B2B klanten op factuur laten kopen en hoe jij dit het beste kunt implementeren in jouw webshop. Sprinque vertelt je hoe je deze tools kunt gebruiken om de relatie met je klant nog sterker te maken, het aankoopproces van jouw klanten een stuk gemakkelijker kan maken, en waarom het aanbieden van deze optie ook voordelig is voor het bedrijf waar jij werkt.

Presentator: Jeroen Ruigrok

Meld je direct aan voor het live webinar.

Ontdek hoe jij B2B klanten op factuur kan laten kopen

Of je nu werkt bij een start-up of een volwassen organisatie, dit webinar is bedoeld om jou te helpen begrijpen hoe je met het aanbieden van op factuur te laten kopen jij het leven van B2B klanten een stuk gemakkelijker kan maken. Daarnaast zal Sprinque praktische tips geven en uitleggen hoe jij deze optie in je eigen webshop kan implementeren.

Meer weten? Bezoek de website van Sprinque

Live Q&A

Het webinar met Sprinque vindt plaats in een live setting. Dat betekent dat jij niet alleen informatie krijgt die wij jou willen vertellen, maar je hebt ook de mogelijkheid om direct vragen te stellen! Een unieke kans die je niet krijgt bij andere webinars of als je hem later wilt terugkijken.