Google’s online marktplaats ‘Google Shopping Actions’ naar Frankrijk

Google Shopping Actions is de eigen online marktplaats van Google. Aan het begin van dit jaar kondigde Google het platform aan, maar toen was het alleen nog beschikbaar in de Verenigde Staten. Nu lijkt het erop dat Google Shopping Actions vanaf volgend jaar ook beschikbaar zal zijn in Europa.

“Google’s online marktplaats ‘Google Shopping Actions’ naar Frankrijk” verder lezen

De kansen voor blockchain in B2B: meer dan alleen Bitcoin

Ook als je blockchain niet als betaalmiddel overweegt, is het goed om de technologie te omarmen. B2B commerce en blockchain leek eerst vooral te draaien om cryptocurrency. Maar het gebruik van blockchain in B2B gaat veel verder dan dat. Blockchain heeft toekomst in slimme contracten, veiligheid van de supply chain en het veilig houden van gegevens.

“De kansen voor blockchain in B2B: meer dan alleen Bitcoin” verder lezen

Search Engine Optimization (SEO) in B2B e-commerce

Search Engine Optimization (SEO) is online een veelbesproken onderwerp. Maar vaak gaat het over het optimaliseren van consumentenwebsites of B2C webshops. Zo schreven wij eerder ook een blog met 10 tips voor het optimaliseren van je on page SEO. En hoewel je deze tips ook voor een groot deel kunt gebruiken in je B2B webshop, staan we vandaag specifiek stil bij Search Engine Optimization in B2B e-commerce.

“Search Engine Optimization (SEO) in B2B e-commerce” verder lezen