Kom op dinsdag 10 september naar Hello Shopware NL in Rotterdam!
Home Partners Sprinque

Wij zijn Sprinque partner

Sprinque is dé oplossing voor B2B-verkopers die hun klanten flexibele betalingstermijnen willen aanbieden zonder extra risico of operationele kosten. Met Sprinque bespaar je niet alleen geld op administratieve kosten, maar ben je ook verzekerd van veilige en snelle betalingen. Wij als partner van Sprinque kunnen de koppeling met jouw webshop verzorgen.

Wat is Sprinque?

Sprinque is Europa’s meest flexibele B2B-betaalplatform met als missie om B2B-bedrijven veilig te laten groeien in een digitale wereld. Sprinque stelt B2B-verkopers en B2B-marktplaatsen in staat om betalingstermijnen te verlenen aan hun klanten, met de optie om 7 – 90 dagen later te betalen, zonder extra risico of operationele overhead op zich te nemen.

Sprinque is een innovatieve online B2B-betalingsoplossing waarmee bedrijven snel en zonder risico uitbetaald kunnen worden. Dankzij Sprinque kunnen klanten met één druk op de knop afrekenen en wordt de betaling verder afgehandeld. Door de real-time fraude- en kredietcheck en de kredietlimiet die goedgekeurde klanten krijgen, wordt het risico op late of wanbetalingen geëlimineerd. Jij wordt ondertussen direct uitbetaald en zo blijven jouw cashflows op orde. De Sprinque-module kan op verschillende plekken op jouw website gebouwd worden, zoals op je marktplaats, webshop, portal of CRM-systeem.

Waarom Sprinque?

Wil jij jouw B2B webshop laten groeien of wil je jouw zakelijke klanten netto-betalingsvoorwaarden op schaal aanbieden? Dan is Sprinque de oplossing voor jou!  Sprinque maakt het mogelijk zowel proces- als cashflowproblemen op te lossen en neemt alle risico’s weg – zodat jij je kan richten op het laten groeien van jouw bedrijf en de rest kunt vergeten.

Voordelen van Sprinque

  • Verhoog de conversie en retentie van kopers met +30% omzet
  • Elimineer handmatige workflows en beheerskosten met -50% beheerskosten
  • Gegarandeerde, directe betaling met 0% risico

De features van Sprinque

  • Een volledig gelokaliseerde whitelabel-oplossing zodat jouw klanten zich thuis voelen en er vertrouwen ontstaat.
  • Real-time risicobeoordelingen voor een soepele koopervaring.
  • Automatisch goedgekeurd kredietlimiet.
  • Aanpasbaar aan alle B2B aankooptrajecten.
  • Europese dekking, zodat al je klanten kunnen profiteren.
  • Risicovrije en directe uitbetalingen.

Hoe verloopt de integratie?

Wij implementen Sprinque door een API of plugins in het platform dat jij gebruikt, zoals bijvoorbeeld Magento, Shopware of Prestashop. Indien nodig, kunnen we een aangepaste integratie voor je maken met behulp van Sprinque. 

Wat kunnen wij als Sprinque partner voor je doen?

Wij kunnen jouw webshop koppelen met Sprinque. Dat wil zeggen dat we de integratie van Sprinque met jouw webshop verzorgen.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!