H1

Wij maken jou online marktleider

Nijdam

www.

Nijdam profileert zich als specialist voor de recreatieve skater, zowel op straat als op het ijs en in de sneeuw. De artikelen vind je zowel in de webshop als in bekende winkels. Het merk Nijdam zul je dan ook zeker al een keer zijn tegengekomen. Wat Nijdam inspireert is de skatecultuur, waarbij ze zelf zeggen: ”Dus jij bent onze inspiratie, jullie skaters, inspireren ons dagelijks om de gaafste skate ervaringen te faciliteren.” Alles van Nijdam straalt uit wie ze zijn. Zelf houden ze zich vast aan vier mooie kenmerken:

  • Inspired by skating
  • Encourage adventure
  • Keep them safe
  • Enjoy the ride

Wat hebben we gedaan?

H1 heeft voor Nijdam de webshop gebouwd op het platform van Shopware 6. De producten in de webshop worden geïmporteerd door middel van een API koppeling die is gemaakt met hun backend. Producten en de bijbehorende productgegevens zoals artikelnummer, kleur, afmetingen, uitgebreide productinformatie, barcodes, prijzen, afbeeldingen komen op deze manier in de shop terecht. Voor de fulfilment van hun orders maakt Nijdam deels gebruik van een partij genaamd Dimass.

Proces

Na de intake sessie met Nijdam en de accountmanager en project manager van H1 is er gestart met de technische koppeling met hun API. Nijdam heeft de zaken met betrekking tot de API perfect gedocumenteerd en het was daarom  voor de developer gemakkelijk om snel een eerste versie op te leveren. Parallel hieraan is er gewerkt aan het design. In wekelijkse sessies werden voortgang, aanpassingen en verbeteringen besproken. Hierbij kregen onze designers goede input van Nijdam, zodat we tot een heel mooi eindresultaat zijn gekomen.

Tools

De volgende tools zijn er gebruikt:

  • Shopware 6
  • Modules voor bijvoorbeeld betalingen en Analytics
  • Eigen modules voor onder andere checkout en upsells

Resultaat

Nijdam heeft een heldere en duidelijke webshop helemaal van deze tijd die compleet aansluit bij wat het merk wil uitstralen.

Een webshop die past bij Nijdam
- Nijdam -

Wie werkten eraan mee?

Patrick

Frontend developer

Alexander

Technical Lead

Jasper

E-commerce succes manager