Testimonials

We kunnen je wel vertellen wat we allemaal in huis hebben, maar nog liever hoor je dat natuurlijk van iemand die dat zelf heeft ervaren. Daarom vertellen onze klanten graag over hun ervaring met H1.

hemdvoorhem

Al vanaf de eerste versie van de webshop zijn wij klant en we zijn echt van niets naar een miljoenen omzet gegroeid. Vanaf het begin hebben we héél intensief samengewerkt om een leidende positie op het gebied van online overhemden verkoop te realiseren. En dat is gelukt!

En nu heeft H1 het initiatief genomen om nog eens een omzetverdubbelingsplan te maken. Dat beviel mij wel, we zijn het dan ook nu succesvol aan het implementeren.

Michiel Snoek

HemdvoorHem
sanispecials

We hebben de afgelopen tijd heel veel gedaan. Veel extra aanbod door automatische leverancierskoppelingen en door tools als Elasticsearch nog steeds een snelle shop. De omzet van Sanispecials is mede daarom enorm gestegen.

Ook is het geweldig om te zien dat ons nieuwe initiatief Boilermarkt razendsnel groeit. Van letterlijk 0 naar een héle behoorlijke jaaromzet. We zijn door onze groei toe aan de derde verhuizing in drie jaar!

Frank van Engelen

Sanispecials
Hotek

Met onze nieuwe website hebben we de bedrijfspagina’s van 3 merken plus onze webshop onder één portal samengebracht. Zowel bij het ontwerp als de uitvoering zijn we hierbij prima begeleid door het team van H1. Vooral de korte, directe communicatielijnen zorgden ervoor dat onze ideeën snel konden worden toegepast in het ontwerp en de uitvoering hiervan. We hebben erg veel positieve reacties ontvangen, omdat de informatie over alle merken en producten nu snel en gemakkelijk terug te vinden is.

En dat is nog niet het einde, deze maand starten we een nieuw project op met H1 om ook onze B2B webshop naar een volgend level te tillen!

Debbie van den Oever

Hotek