Testimonials

We kunnen je wel vertellen wat we allemaal in huis hebben, maar nog liever hoor je dat natuurlijk van iemand die dat zelf heeft ervaren. Daarom vertellen onze klanten graag over hun ervaring met H1.

hemdvoorhem

Al vanaf de eerste versie van de webshop zijn wij klant en we zijn echt van niets naar een miljoenen omzet gegroeid. Vanaf het begin hebben we héél intensief samengewerkt om een leidende positie op het gebied van online overhemden verkoop te realiseren. En dat is gelukt!

En nu heeft H1 het initiatief genomen om nog eens een omzetverdubbelingsplan te maken. Dat beviel mij wel, we zijn het dan ook nu succesvol aan het implementeren.

Michiel Snoek

HemdvoorHem
sanispecials

We hebben de afgelopen tijd heel veel gedaan. Veel extra aanbod door automatische leverancierskoppelingen en door tools als Elasticsearch nog steeds een snelle shop. De omzet van Sanispecials is mede daarom enorm gestegen.

Ook is het geweldig om te zien dat ons nieuwe initiatief Boilermarkt razendsnel groeit. Van letterlijk 0 naar een héle behoorlijke jaaromzet. We zijn door onze groei toe aan de derde verhuizing in drie jaar!

Frank van Engelen

Sanispecials

Er zijn in Nederland maar een paar agencies die écht ervaring hebben met het bouwen van een online marketplace. H1 was de enige die ons het warme gevoel gaf onderdeel van ons team te willen zijn.

Boyan Nijpels en Maurits Koopman

ScanMovers

Dankzij H1 is onze webshop technisch net zo goed of soms zelfs beter dan onze grootste concurrenten, waaronder Wehkamp en Zalando.

Kees Bot

Bagoes

Dankzij H1 hebben we niet alleen een mooie nieuwe website, maar ook een op maat gemaakt CMS. Content plaatsen is nu een eitje voor ons online marketingteam!

Robert Jongejan

Academica

Dankzij H1 hebben wij een webshop die staat als een huis. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

Danny de Keizer

Vizu

We zijn erg blij met het eindresultaat. H1 heeft ervoor gezorgd dat de website supergoed aansluit bij onze wensen!

Sylvia Nelissen

Fly Over The World