H1

Wij maken jou online marktleider

Aanpak en tools

Ieder project is anders, maar we hebben vaak wel een zelfde soort aanpak. Ook zijn er
een aantal tools waar we graag en vaak mee werken tijdens onze projecten. We zijn
dol op innoveren en leren graag nieuwe tools kennen.

Aanpak

Tijdens een project werken we met een projectmanager die het eerste aanspreekpunt is voor de klant. De projectmanager maakt het projectplan en organiseert de kick-off meeting. Meestal werken we in sprints (cyclussen). Afhankelijk van de projectcomplexiteit bestaat een sprint uit een deeloplevering van het project, waarna een nieuwe fase zal starten, of het kan afronding van het project zijn. Het liefst blijven we doorontwikkelen om je website of -shop nog beter te laten scoren. In overleg reserveren we wekelijkse capaciteit bij het team.

Tools

Cloud hosting

Onze Cloud Hosting service biedt de performance die aansluit op wat nodig is, waardoor je geen concessies op snelheid en continuïteit van je online dienst hoeft te doen.

Elasticsearch

Met Elasticsearch kunnen je bezoekers razendsnel zoeken in grote hoeveelheden data. Wij integreren deze techniek in het platform naar jouw keuze.

Jira

Met behulp van Jira plannen, onderhouden en releasen we al onze projecten in teamverband. Indien we een doorlopende samenwerking aangaan bestaat de mogelijkheid voor u om via dit systeem inzicht te krijgen in voortgang en tevens direct input te leveren aan ons team, om nog directer betrokken te zijn bij het bereiken van onze gezamenlijke doelen.

Symfony

Symfony is een PHP framework met herbruikbare componenten. Met Symfony realiseren we heel efficiënt hoge kwaliteit projecten met oog op veiligheid, schaalbaarheid en beheersbaarheid.

GIT

Git is het versiebeheersysteem dat we gebruiken voor onze programmatuur. Hiermee kunnen we bijhouden wie, wat wanneer wijzigt en is ondersteuning van parallelle collaboratie tussen developers mogelijk.

Bootstrap

Bootstrap is een populair HTML, CSS en JavaScript framework waarmee efficiënt uitermate geschikt is voor responsive, mobile first webdesign op een efficiënte wijze.

MailChimp

We kunnen je webshop of -site ook koppelen met MailChimp. Hiermee kun je gemakkelijk nieuwsbrieven versturen naar je klanten. MailChimp is erg gebruiksvriendelijk en geeft je ook de mogelijkheid tot het bekijken van statistieken rondom je verstuurde mailings.

Hotjar

Met behulp van Hotjar kunnen we de conversie in je webshop verhogen. Door een stukje code te plaatsen in de shop, zullen er opnames gemaakt worden van het gedrag van je bezoekers. Zo kunnen we precies zien waar de klant op klikt, wanneer hij scrolt en eventueel de shop verlaat. In combinatie met de gegevens die we kunnen halen uit Google Analytics, kunnen we leren waar de knelpunten zitten en uiteindelijk de conversie verhogen.

A/B-test

Om de conversie te verhogen, maken we gebruik van A/B-tests. Met A/B-tests tonen we twee verschillende varianten van een pagina afwisselend aan de bezoeker. Zo kunnen we zien welke variant beter werkt als we kijken naar conversie ratio.

Meer weten?

We praten graag met je verder!